De levertijd van de producten staat vermeld bij elk product.

Artikelen die niet geschikt zijn om te versturen met pakketpost worden door een transporteur geleverd. Vooraf maakt ATI-Solar met u een afspraak op welke dag de materialen geleverd worden, u ontvangt hier een bevestiging van per mail.

Op de dag van levering kunt u contact opnemen om een indicatie tijd van de verwachte levertijd.

Levertijd:

Pakketpost 1 tot 3 werkdagen

Panelen, omvormers en optimizer 3 tot 5 werkdagen.

Verzendkosten:

De verzendkosten (m.u.v. de waddeneilanden) worden verrekend op basis van de inhoud van de winkelwagen. Probeer zoveel mogelijk in 1 keer te bestellen dat bespaart u op de verzendkosten. Wij leveren alleen in Nederland.

Product mis, defect, ontbreekt:

Het kan gebeuren wat wij of onze leveranciers per ongeluk een fout hebben gemaakt waardoor er verkeerd materiaal is geleverd, zaken ontbreken of defect zijn. Neemt u dan contact met ons op, dan lossen wij dit op.

Retour:

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten die u maakt voor het retour sturen van uw adres naar ATI-Solar zijn voor uw eigen rekening. Als u gebruikt maakt van annuleren, zal het product/producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verkapping aan ons geretourneerd worden. U kunt gebruikt van dit recht en contact opnemen via klantenservice@ati-solar.nl. Wij zullen het orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mist het product al in goede staat door ons is ontvangen.

Afhalen:

Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen (alleen voor AEG & DMEGC zonnepanelen) dan ontvangt u eerst een bevestiging mail dat uw opdracht is verwerkt. U kun uw bestelling dan iedere vrijdag afhalen tussen 13:00 – 15:00 in overleg. Wij horen graag per mail info@ati-solar.nl op welke datum u de bestelling komt afhalen dan leggen wij die voor u klaar. Beschadigingen en/of defecten van uw bestelling die u zelf heeft opgehaald is uw eigenrisico. Factuur dient als bewijs voor overhandiging.