De levertijd van de producten staat opschreven bij elk product.

Artikelen die niet geschikt zijn om te versturen met pakketpost worden met een vrachtwagen geleverd. Vooraf maakt ATI-Solar met u een afspraak op welke dag de materialen geleverd worden, u ontvangt hier een bevestiging van per mail.

Op de dag van levering kunt u contact opnemen om een indicatie tijd van de verwachte levertijd.

Levertijd:

Pakketpost 1 tot 3 dagen

Panelen, omvormers en optimizer 1 tot 5 dagen.

Verzendkosten:

De verzendkosten worden verrekend op basis van de inhoud van de winkelwagen. Probeer zoveel mogelijk in 1 keer te bestellen dat bespaart u op de verzendkosten.

Product mis, defect, ontbreekt:

Het kan gebeuren wat wij of onze leveranciers per ongeluk een fout hebben gemaakt waardoor er verkeerd materiaal is geleverd, zaken ontbreken of defect zijn. Neemt u dan contact met ons op, lossen wij dit op.

Afhalen:

Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen dan ontvangt u eerst een bevestiging mail dat uw opdracht is verwerkt. U kun uw bestelling dan iedere vrijdag afhalen tussen 10:00 – 15:00 in overleg. Wij horen graag per mail info@ati-solar.nl op welke datum u de bestelling komt afhalen dan leggen wij die voor u klaar. Beschadigingen en/of defecten van uw bestelling die u zelf heeft opgehaald is uw eigenrisico. Factuur dient als bewijs voor overhandiging.