Huawei

Huawei

Als grootste omvormerfabrikant ter wereld biedt Huawei een uitgebreid portfolio van omvormers, zowel voor de residentiële als de commerciële markt. Naast deze omvormers heeft Huawei ook een energieopslagsysteem ontwikkeld, genaamd de Huawei LUNA.

Huawei heeft meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie en biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen. Door de integratie van AI en Cloud ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën voor Solar PV, wat zorgt voor een optimale energieopwekking. Hierdoor functioneren zonne-energie installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar dankzij slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie vormt een krachtige fundering voor verdere toepassing van zonne-energie als belangrijkste duurzame energiebron.

Huawei heeft geavanceerde oplossingen gelanceerd voor C&I en residentiële klanten, gericht op het optimaliseren van elektriciteitskosten en actieve veiligheid. Met deze oplossingen heeft Huawei wereldwijd een grote bijdrage geleverd aan miljoenen inwoners en honderden industrieën door het gebruik van zonne-energie te verbeteren met PV-oplossingen.

Er zijn 17 producten.

Item 1-12 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-12 van 17 in totaal item(s)
Google beoordeling
4,9
Gebaseerd op 228 recensies