Zonnepanelen

Meest verkocht

Omvormers

Meest verkocht

Wat onze klanten zeggen

Bekijk alle
R. Visscher
10

Hele fijn geholpen bij ATI Solar. Offerte werd vlot ontvangen en was duidelijker. Daarna met elkaar gesproken en goed en eerlijk advies ontvangen. Vervolg trjact verliep voorspoedig. En het plannen en plaatsen van de panelen ook. Een keurig en vriendelijk team dat de panelen geplaatst heeft en uitleg heeft gegeven. Kortom erg tevreden en zeker aan te raden!!

R. Scheenstra
9

Het blijft altijd afwachten met wat voor bedrijf je in zee gaat. Na wat info hier en daar viel de keus op ATI Solar uit IJsselmuiden Een voltreffer wat ons betreft. Een klein bedrijf met kennis van zaken, een duidelijke offerte en goede vervolg afspraken. Op 11 januari 2020 11 zonnepanelen gemonteerd op onze platte daken en de installatie aangesloten met een extra groep in de meterkast. Netjes en betrouwbaar gewerkt, een aanrader wat de zonnepanelen betreft

W. Wulp
10

Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst en niets dan lof over de mannen van ATI Solar. Van offerte tot realisatie en facturatie, het is allemaal heel duidelijk, netjes en snel. Heel erg bedankt, ik beveel ATI solar zeker aan!!

Online AEG Zonnepanelen kopen

Alle AEG zonnepanelen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten. Daarmee biedt AEG de hoogste kwaliteit, een betrouwbaar rendement en een lange levensduur. Daarnaast biedt het merk ook glas-glas zonnepanelen aan. Dit zijn speciale uitvoeringen van mono kristallijn zonnepanelen, die aanzienlijk minder last hebben van degradatie en een hoger rendement hebben. Verder heeft AEG ook nog de Premium variant namelijk de Shingled editie deze zijn ultra zwart en hebben een vermogen van maar liefst 430Wp.

Bekijk ons assortiment AEG Zonnepanelen

SolarEdge Omvormers

Solaredge heeft met zijn omvormers grote bekendheid geworven, en zorgt dat u een optimaal rendement haalt uit uw zonnepanelen installatie. Door middel van Optimizers wordt ieder systeem van SolarEdge geoptimaliseerd en het maximale rendement uit uw systeem gehaald. Ook is het mogelijk om op paneel niveau te monitoren door voortdurend het maximumvermogenspunt (MPP) van elk afzonderlijk zonnepaneel te volgen, kunnen Power Optimizers de energieproductie van het systeem verhogen, waardoor de inkomsten kunnen toenemen en de terugverdientijd van het systeem kan worden verkort.

Bekijk ons assortiment SolarEdge Zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

Van alle DMEGC zonnepanelen bent u verzekerd van hoogwaardige, perfecte kwaliteitspanelen. DMEGC is betrouwbaar en voordelig en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding, daarbij biedt DMEGC ook verschillende soorten vermogens tot wel 500Wp aan. Daarnaast heeft DMEGC het tier1 keurmerk ,waardoor ze zeker bij de top van de wereld behoren.

Bekijk ons assortiment DMEGC Zonnepanelen

Enphase Micro omvormers

Enphase werkt met micro omvormers. Dat wil zeggen dat ieder paneel zijn eigen omvormer heeft het voordeel aan Enphase is dat het systeem gemakkelijk uitgebreid of verkleind kan worden. Ook is het bij Enphase mogelijk om te monitoren op paneel niveau Micro-omvormers zijn veiliger dan andere omvormertechnologieën, omdat het een volledig AC systeem is en dat er geen DC stroom over uw dak loopt

Bekijk ons assortiment Enphase micro omvormers