AEG-AS-M1202B-H(M6)-375W Mono Full Black/ Half cel
AEG

AEG 375W Mono Full Black / Half cel

Ontdek de AEG 375W Mono Full Black Zonnepaneel

AEG-AS-M1202B-H-375W

Met zijn vermogen van 375 watt en strakke "Full Black" ontwerp biedt dit zonnepaneel zowel krachtige prestaties als esthetische elegantie. Betrouwbaarheid en duurzaamheid, kenmerkend voor AEG, maken het een solide keuze voor diverse toepassingen. Ervaar de combinatie van functionaliteit en schoonheid voor een groenere toekomst.

        20 jaar productgarantie

        25 jaar vermogensgarantie

        Een hoge efficiëntie

        Geïntegreerde productielijnen dragen bij aan een prima prijs/ kwaliteit verhouding.

    Uitgebreide certificeringen en strenge kwaliteitscontrole

€ 63,00
€ 44,00
Exclusief belasting

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
31 € 2,00 Up to € 62,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen exclusief BTW
  • Levertijd binnen 5 werkdagen

Ontdek de AEG 375W Mono Full Black Zonnepaneel: Krachtige Prestaties in Elegante Vorm

Voeg een vleugje stijl toe aan uw duurzame energie-installatie met het AEG 375W Mono Full Black zonnepaneel. Dit hoogwaardige monokristallijne zonnepaneel biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een verfijnde esthetiek die perfect past bij moderne architectuur.

Met een vermogen van 375 watt levert dit zonnepaneel indrukwekkende opbrengsten, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Dankzij de monokristallijne celstructuur en geavanceerde technologieën bereikt het paneel een hoge efficiëntie, wat resulteert in meer energieproductie per vierkante meter geïnstalleerd oppervlak.

Uitgebreide certificeringen en strenge kwaliteitscontroleHet "Full Black" ontwerp van dit zonnepaneel zorgt voor een naadloze integratie in verschillende omgevingen, of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële toepassingen. Zowel het frame als de zonnecellen zijn volledig zwart, waardoor een uniforme uitstraling wordt gecreëerd die aansluit bij moderne architectonische trends.

AEG staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit, en het AEG 375W Mono Full Black zonnepaneel is geen uitzondering. Met robuuste materialen en strenge kwaliteitscontroles biedt dit paneel niet alleen uitstekende prestaties, maar ook langdurige duurzaamheid. Bovendien wordt het ondersteund door de betrouwbare garantie van AEG, waardoor u gemoedsrust heeft voor de komende jaren.

Kies voor de combinatie van krachtige prestaties en elegantie met het AEG 375W Mono Full Black zonnepaneel. Maak vandaag nog de overstap naar duurzame energie en geniet van de voordelen voor het milieu en uw portemonnee.

Datasheet 375Wp

Afmeting
1755x1038x35 mm
Garantie
20 jaar
Gewicht
21 kg
Op voorraad
752 Items
Google beoordeling
4,9
Gebaseerd op 258 recensies