AP Systems

APsystems biedt geavanceerde micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen en levert doordachte oplossingen voor een duurzame wereld. De APsystems-micro-omvormer combineert een zeer efficiënte omzetting van stroom met gebruikersvriendelijke monitoring.

Kenmerken van APsystems zijn:

  • Krachtig
  • Slim
  • Kostenefficiënt
  • Veilig

Een APsystems micro-omvormer zet de opgewekte energie in een zonnepaneel om van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC), waarbij de energie opbrengst van ieder individueel paneel geoptimaliseerd wordt. De APsystems gepatenteerde techniek verhoogt de opbrengst en zorgt voor maximale output van een zonnepaneel systeem. Dankzij een eigen De Research & Development afdeling brengt APsystems nieuwe technologieën en producten op de markt die bijdragen aan een beter milieu. Zo is APsystems de 1ste producent ter wereld die een 3 fase micro-omvormer op de markt brengt.  

APsystems micro-omvormers staan garant voor lagere initiële kosten. Afhankelijk van het model micro-omvormer kunnen tot wel 4 zonnepanelen worden aangesloten met maximaal 2000 Watt output op één omvormer. Zo kennen micro-omvormers van APsystems (afh. van het model) Zigbee communicatie. Een protocol dat er voor zorgt dat de omvormers altijd met elkaar kunnen communiceren. APsystems micro-omvormers zorgen voor maximale PV-levering. Elk zonnepaneel aangesloten op een micro-omvormer beschikt over MPPT (Maximum Peak Power Tracking) functionaliteit, waarmee de maximale hoeveelheid stroom wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet, ongeacht de prestaties van de andere panelen in een opstelling. MPPT zorgt voor een optimale verhouding

Er zijn 34 producten.

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-12 van 34 in totaal item(s)
Google beoordeling
4,9
Gebaseerd op 253 recensies