Meyer Burger N-type HJT 390 Wp Full Black

Meyer Burger zonnemodules zijn ontworpen in Zwitserland en worden geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste duurzaamheidsnormen en met groene elektriciteit. Het productieproces is volledig vrij van lood en andere giftige stoffen. De module maakt gebruik van SmartWire Connection Technology (SWCTTM) voor maximale stabiliteit en benut het volledige potentieel van beschikbaar zonlicht van alle zijden.

€ 198,00
Exclusief belasting

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
30 € 2,00 Up to € 60,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen exclusief BTW
  • Levertijd binnen 5 werkdagen

De in de EU geproduceerde Meyer Burger HJT-390 is een zeer efficiënte module dankzij innovatieve heterojunction celtechnologie, waardoor hij uitstekend presteert, zelfs op typisch Europese bewolkte dagen. De module heeft een nominale vermogensoutput van 390 Wp met een rendement van 21,2%. Dit resulteert in een indrukwekkende maximale opbrengst van 212 Wp per vierkante meter van je PV-installatie. Voorzien van 120 half cut cellen, 3,2 mm glas en een zwarte backsheet in een frame van 1767 x 1041 x 35 mm, met een gewicht van slechts 19,7 kg. Inclusief 25-jarige product- en prestatiegarantie. Beschikbaar voor groothandelsbestellingen van 30 stuks per pallet en 840 stuks per container.

PFAS-vrije productie

PFAS-chemicaliën worden veel gebruikt vanwege hun water- en vetbestendige eigenschappen, maar ze kunnen schadelijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Het PFAS-vrije label geeft aan dat Meyer Burger hun zonnemodules zonder PFAS produceert.

Volledig Zwart Zonnepaneel

Een volledig zwart zonnepaneel betekent dat het een uniform zwarte uitstraling heeft over het hele oppervlak: cellen, frame en backsheet. Er is geen significant verschil in prestaties in vergelijking met blauwe of zwart/wit panelen, maar volledig zwart wordt door velen als esthetisch aantrekkelijker beschouwd.

Afmeting
1767 x 1041 x 35 mm
Garantie
25
Gewicht
19,7 KG
Op voorraad
400 Items
Google beoordeling
4,9
Gebaseerd op 253 recensies