Denim N-type TOPCon 480 Wp All Black (1.6 x 1.6mm Glas/Glas) Bifacial - 30 Jaar Garantie

Zonnepanelen van Denim staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product. Door de half cut cells kunnen de panelen efficiënter omgaan met schaduw; de afstand die de stroom moet afleggen wordt met de helft verkort. Gevolg: minder weerstand en meer opbrengst.

€ 116,00
Exclusief belasting

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
36 € 8,00 Up to € 288,00

  • Uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen exclusief BTW
  • Levertijd binnen 5 werkdagen

Denim Black Transparent Glass BiFacial zonnepanelen bieden geavanceerde technologie en diverse voordelen voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen kiezen voor Denim Zwart Transparant zonnepanelen:

  1. Maximale efficiëntie: Dankzij de half-cut TOPCon BiFacial N-type celtechnologie bieden deze zonnepanelen maximale efficiëntie, wat resulteert in een betere energieopbrengst.

  2. Verbeterde schaduwtolerantie: De geavanceerde technologie maakt de panelen beter bestand tegen schaduwwerking, wat de prestaties optimaliseert, zelfs onder gedeeltelijke schaduwomstandigheden.

  3. Europees merk en uitstekende garanties: Denim Solar is een Europees merk dat uitstekende garanties, service en ondersteuning biedt in de eigen taal, waardoor je kunt rekenen op betrouwbare ondersteuning gedurende de levensduur van de zonnepanelen.

  4. Uitgebreid getest en veiligheid: De panelen zijn uitgebreid getest op weerstand tegen hagel, sneeuwbelasting, windbelasting, ammoniak, zout & mist, en hebben een brandklasse A-certificering, waardoor ze een veilige keuze zijn.

  5. PFAS-vrij en milieuvriendelijk: De zonnepanelen zijn PFAS-vrij, wat betekent dat ze geen schadelijke PFAS-chemicaliën bevatten, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

  6. Sterkste en meest grondig geteste paneel: Denim Black Transparent Glass BiFacial zonnepanelen worden gepromoot als het meest grondig geteste en robuuste paneel, wat extra betrouwbaarheid biedt voor uiteenlopende toepassingen.

  7. Glas-glas constructie: Met 1,6 mm glas aan zowel de voor- als achterkant zijn de panelen beter beschermd tegen vocht en mechanische belasting, wat de duurzaamheid verhoogt.

  8. Uitstekende garantie: Denim biedt een indrukwekkende garantie van 30 jaar op zowel product- als prestaties, wat de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de zonnepanelen onderstreept.

Al met al lijkt Denim Black Transparent Glass BiFacial een aantrekkelijke keuze te zijn voor residentiële, commerciële en industriële projecten, vooral gezien de geavanceerde technologie, veiligheidskenmerken en milieuoverwegingen.


Datasheet 480Wp

Merk
Denim
Referentie
Denim
Afmeting
1909 x 1134 x 30mm
Garantie
30 Jaar
Gewicht
23 KG
Op voorraad
455 Items
Google beoordeling
4,9
Gebaseerd op 255 recensies