Financieren

Het is nu ook mogelijk om uw zonnepanelen te betalen met behulp van een financiering via ATI Solar. Hierdoor hoeft u niet uw spaargeld te gebruiken, maar gaat de onafhankelijke financieel adviseur van De Financiële Alliantie met u kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Een van die mogelijkheden is om de zonnepanelen te financieren vanuit uw hypotheek. Eventueel kan de hypotheek overgesloten worden naar de huidige lage rente en wordt er een Energie Bespaar Budget aangehouden voor de zonnepanelen.

U slaat dan twee vliegen in één klap:

1. U gaat door de zonnepanelen direct uw energiekosten verlagen
2. U gaat door de lage rente direct uw hypotheeklasten verlagen

Kortom: uw gehele woonlasten gaan naar beneden en u bent direct aan het verduurzamen!

De Financiële Alliantie is het grootste onafhankelijke hypotheekkantoor van Zwolle en omgeving. Hierdoor kunnen zij de hypotheken van alle hypotheekverstrekkers en banken aanbieden!

Adviseren doen zij volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor een specifieke hypotheekverstrekker, behalve dat deze volledig aan moet sluiten op uw wensen. Zij zijn zeer laagdrempelig en staan iedere dag voor u klaar om ervoor te zorgen dat alles goed, maar vooral persoonlijk geregeld wordt.

Het eerste gesprek is dan ook volledig vrijblijvend en kosteloos. Zij kunnen al binnen 24 uur contact met u opnemen en na dit gesprek weet u direct of u de zonnepanelen kunt financieren!