Financieren van zonnepanelen

Heeft u geen zin in een grote uitgave, maar wilt u toch direct besparen op uw maandelijkse energiekosten met zonnepanelen? Dat kan!

Bij ATI Solar bieden we nu de mogelijkheid om uw zonnepanelen aan te schaffen met een Duurzame financiering. Zo hoeft u uw spaargeld niet aan te spreken, maar heeft u toch direct zonnepanelen op uw dak die van u zijn.

Wilt u snel zonnepanelen op uw woning zonder gedoe? Dan is een Duurzaamheidsfinanciering een goede keuze. U financiert de zonnepanelen dan vanuit Box 1 (net als uw hypotheek), met als voordeel dat u renteaftrek krijgt en jaarlijks geld terugkrijgt bij uw belastingaangifte.

Potentiële besparing bij een gemiddeld tarief van €0,40 per kWh:
Verbruik 2500 kWh:
Besparing per jaar ongeveer €400,-

Verbruik 3500 kWh:
Besparing per jaar ongeveer €600,-

Verbruik 4500 kWh:
Besparing per jaar ongeveer €800,-

Wilt u meer verduurzamen of meteen een verbouwing meefinancieren? Misschien is het verhogen van uw hypotheek dan een betere keuze.

Bij ATI Solar werken we samen met een grote, onafhankelijke organisatie met bijna 100 adviseurs door het land. Zij doen zaken met elke geldverstrekker in Nederland, dus u kunt bij uw huidige geldverstrekker blijven of, als dat voordeliger is, overstappen.

Het eerste gesprek is helemaal vrijblijvend en kosteloos. Binnen één werkdag wordt er contact met u opgenomen en na dit gesprek weet u meteen of u de zonnepanelen kunt financieren.

Interesse? Vermeld dit bij uw offerteaanvraag of klik op de WhatsApp-knop om het door te geven. Wij zorgen dan voor het contact.