Over ons

ATI Solar is in 2012 opgericht met als doel Nederland te helpen verduurzamen. In die tijd was zonne-energie nog relatief nieuw, en het enthousiasme van ATI Solar was een welkome stimulans om het gebruik van duurzame energie te bespoedigen. Dit enthousiasme hebben we weten te behouden en zelfs te versterken, door altijd te focussen op onze kernwaarden: Kwaliteit en Innovatie.

 

WAAROM KIEZEN VOOR ATI SOLAR?
100% Klantgericht: Bij ATI Solar geloven we dat uw visie onze prioriteit is. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften, en samen kijken we naar de technische mogelijkheden om uw duurzame doelen te realiseren.

Meer dan 2500 Systemen geplaatst: Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 2500 zonne-energiesystemen hebben geïnstalleerd in heel Nederland. Daardoor is onze ervaring en expertise hoog, we zetten ons voortdurend in om u de best mogelijke service te bieden.

Kwaliteit voorop: Bij ATI Solar staat kwaliteit op de eerste plaats. Onze zonne-energiesystemen worden op maat gemaakt en voldoen aan de hoogste normen. We monteren de panelen zorgvuldig, installeren de omvormer en zorgen voor een naadloze aansluiting op het net.

 

WAT MAAKT ONS UNIEK?
Onze toewijding aan klanttevredenheid is wat ons onderscheidt. Bij ATI Solar geloven we in kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en streven we ernaar om zo dicht mogelijk bij uw wensen te komen. Na een oriënterend gesprek of bezoek ontvangt u een offerte die volledig op maat is gemaakt voor uw situatie.

Onze prijs-kwaliteitverhouding is zeer sterk. We handhaven scherpe prijzen en leveren toch de hoogste kwaliteit, waarmee we ons onderscheiden van andere aanbieders. We werken nauwkeurig, komen onze afspraken na en streven ernaar om u een naadloze ervaring te bieden.

 

ONS BESTE ADVIES VOOR U?
Laat uw wensen zo specifiek mogelijk weten en vertrouw op ons professionele advies. Bij ATI Solar streven we ernaar om elke klant een onafhankelijk en professioneel advies te geven dat perfect aansluit bij uw behoeften. Samen maken Nederland groener en energiezuiniger.