Over ons

ATI Solar is in 2012 opgericht met het doel Nederland te helpen om te verduurzamen. Destijds was zonne-energie nog relatief nieuw, en was het enthousiasme van ATI Solar een welkome impuls om de inzet van duurzame energie aan te moedigen. Dat enthousiasme hebben we kunnen behouden en versterken door altijd te blijven focussen op onze kernwaarden: Kwaliteit en Innovatie.

ATI Solar:

• ATI Solar is leverancier en installateur van zonne-energie systemen voor zowel particulieren als bedrijven.

• Wij geven advies en kijken naar uw wensen, behoeften en technische mogelijkheden.

• Wij leveren een kwalitatief zonne-energie systeem op maat.

• Wij monteren de panelen, plaatsen de omvormer en sluiten het geheel aan op het net.

 

Wat zijn de pluspunten van je bedrijf?

Allereerst luisteren wij naar de wensen van de klant en denken wij in mogelijkheden om zo dicht mogelijk aan deze wensen te kunnen voldoen. N.a.v. oriënterend gesprek en/of bezoek ontvangt de klant een offerte dat volledig op maat is gemaakt. Vervolgens instaleren wij onze panelen vakkundig, werken wij nauwkeurig en komen wij onze afspraken na. Tevens is onze prijs- kwaliteit verhouding zeer goed en handteren wij scherpe prijzen waarmee wij ons tevens onderscheiden van andere aanbieders.

Wat is je beste advies voor klanten?

Maak zo specifiek als mogelijk uw wensen kenbaar. Laat u zich vervolgens goed door ons adviseren. Wij streven ernaar om iedere klant een onafhankelijk en professioneel advies te geven dat het meest passend is bij (de wensen van) de klant.