Zonnepanelen Hasselt

Leverancier en installateur van zonne-energie systemen voor particulieren en bedrijven in de regio Hasselt.

Wij regelen de BTW teruggave!

Zonnepanelen in Hasselt plaatsen?

Met zo’n 8.000 inwoners in Hasselt een prachtige stad. Steeds meer daken in Hasselt zijn uitgerust met zonnepanelen. En terecht! Het opwekken van uw eigen energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zoekt u hoogwaardige zonnepanelen in Hasselt, dan vindt u in ATI Solar een betrouwbare partner. Vanuit IJsselmuiden leveren we op maat gemaakte oplossingen met zonne-energie aan particulieren en bedrijven. Vraag vrijblijvend uw offerte aan en maak kennis met onze scherpe prijzen en uitstekende service.

 

De voordelen van ATI Solar:

 • ✅ Installatie in 1 dag
 • ✅ Een uitgebreid garantieplan
 • ✅ All-in service – géén extra kosten
 • ✅ Geen risicovolle aanbetaling!
 • ✅ Beoordeeld met een 4,9 / 5
 • Jaren lange ervaring
 • Vele tevreden klanten
 • Gratis offerte
 • 2 jaar garantie
 • Duurzaam materiaal
 • Keuze uit vele soorten
 • Scherpe prijzen
 • Fantastische service

Kies voor zonnepanelen in Hasselt

Bij ATI-Solar begrijpen we dat elk dak uniek is, net als elke woning in Hasselt. Onze zonnepanelen passen perfect bij uw huis, of het nu gaat om een oudere woning met een schuin dak of een nieuwbouwhuis met een plat dak.

Voorbeeld:
Stel u voor dat u momenteel in Hasselt woont en overweegt om over te stappen op zonne-energie. Onze zonnepanelen zijn al geïnstalleerd bij talloze buren in de regio, waardoor ze niet alleen hun energierekening hebben zien dalen, maar ook hebben bijgedragen aan een schonere buurt.

 

Waarom kiezen voor ATI Solar in Hasselt?

Met ATI Solar kiest u voor een lokale specialist (zo zijn we recent in o.a. regio Kampen, Genemuiden, Zwolle geweest) in zonnepanelen, gevestigd in IJsselmuiden en daarmee altijd dichtbij. Onze missie is om Nederland te verduurzamen door middel van zonne-energie. Wij bieden hoogwaardige zonne-energiesystemen op maat en leveren uitstekende service aan onze klanten.

Bij ons staan kwaliteit en innovatie voorop. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een vlekkeloze montage op alle soorten daken, of het nu gaat om platte daken of schuine daken. Wij bevestigen de panelen stevig aan uw dak, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgen wij voor een professionele aansluiting op het elektriciteitsnet, zodat u direct kunt profiteren van uw eigen opgewekte energie.

Een offerte op maat
ontvangen?

Vul dan nu ons aanvraag formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!
U ontvangt binnen 5 dagen de offerte. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Bespaar met onze betaalbare zonnepanelen

Kiezen voor ATI-Solar betekent niet alleen kiezen voor duurzaamheid, maar ook voor betaalbaarheid. Onze zorgvuldig geselecteerde zonnepanelen bieden de beste waarde, waardoor u kunt besparen op energiekosten zonder u zorgen te maken over hoge kosten.

 

Profiteer van zonne-energie in Hasselt

Met de voortdurende stijging van de energieprijzen en de dalende kosten van zonnepanelen kiezen niet alleen bedrijven, maar ook steeds meer huishoudens voor de installatie van zonnepanelen in Hasselt. Bij ons hebt u een verstandige keuze gemaakt door te kiezen voor de beste zonnepanelen en daarnaast bieden wij gratis advies om u te begeleiden bij dit duurzame avontuur. Hoewel het plaatsen van zonnepanelen bij u in Hasselt een investering kan zijn, betaalt het zichzelf binnen enkele jaren terug.

De voordelen van investeren in zonnepanelen:

 1. Besparing op energiekosten: Door te investeren in zonnepanelen, bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. De opbrengst van zonnepanelen wordt steeds hoger, dankzij voortdurende technologische ontwikkelingen.
 2. Duurzame keuze: Zonnepanelen dragen bij aan een duurzame en milieuvriendelijke energievoorziening. Door zelf energie op te wekken, vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een schonere toekomst.
 3. Snelle terugverdientijd: Ondanks de initiële investering zorgen de dalende prijzen van zonnepanelen ervoor dat u uw investering binnen een paar jaar terugverdient. Daarna begint u echt te profiteren van gratis opgewekte energie.

 

Gratis advies op maat

Wij begrijpen dat de keuze voor zonnepanelen een grote investering kan zijn. Daarom bieden wij gratis advies op maat om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden naar de meest geschikte zonnepanelen voor uw situatie.

 

Uw zonnepanelen in Hasselt zijn klaar voor de toekomst!

Dankzij voortdurende technologische vooruitgang genereren zonnepanelen nu een hogere opbrengst dan ooit tevoren. Door te investeren profiteert u niet alleen van de huidige voordelen, maar bent u ook voorbereid op toekomstige ontwikkelingen die uw rendement verder zullen verhogen.

 

Zonnepanelen kopen

De prijzen van zonnepanelen blijven dalen, waardoor het kopen van zonnepanelen steeds interessanter en toegankelijker wordt voor particulieren. Maak gebruik van deze gunstige omstandigheden en ontdek hoe zonnepanelen ook voor u een slimme investering kunnen zijn.

Kortom, met de juiste zonnepanelen maakt u niet alleen een duurzame keuze, maar investeert u ook in een kostenbesparende toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis advies en ontdek de mogelijkheden van zonne-energie voor uw woning!

Een offerte op maat
ontvangen?

Vul dan nu ons aanvraag formulier in en ontvang vrijblijvend een offerte op maat!
U ontvangt binnen 5 dagen de offerte. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.