Referenties

Jean-Paul Hemelaar
Jean-Paul Hemelaar
2024-02-05
Heel erg tevreden met ATI-Solar! Ze communiceren goed en snel; ook zeer snelle levering. Binnen no-time een SolarEdge installatie geinstalleerd. Alles is netjes opgeleverd en aangesloten. Zeker een aanrader!
Ruben de Haan
Ruben de Haan
2024-02-01
Nette offertes met meerdere opties. Daarnaast een duidelijke communicatie. De afwerking na de installatie is netjes.
maarten beek
maarten beek
2024-01-23
Door Ati solar 8 panelen laten plaatsen. Het hele traject als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie en niet onbelangrijk een goede prijs. De monteurs waren later door file( dit werd gelijk telefonisch vermeld). Tevens werken de monteurs netjes en communiceren duidelijk. Conclusie: een fijn bedrijf om mee in zee te gaan.
Niels van 't Oever
Niels van 't Oever
2024-01-22
ATI Solar beveel ik zeker aan. Heldere communicatie, goed advies, alles volgens afspraak, en het werk (nieuwe meterkast en aanleg van zonnepanelen) netjes opgeleverd. Bedankt!
Evert Duitman
Evert Duitman
2024-01-22
De zonnepanelen en service zijn echt top bij ATI Solar, van te voren een zeer duidelijke offerte en specificatie gehad over het gehele systeem. De planning werd keurig nagekomen en de monteurs waren goede jongens die hun vak verstonden en netjes het geheel hebben aangesloten, ook de informatie en instructie na montage was heel duidelijk en de panelen hebben al een paar mooie zon-dagen kunnen ontvangen deze maand. Niets aan op te merken!
Arthur Janse
Arthur Janse
2024-01-19
Ze gebruiken kwalitatief goed materiaal, zijn duidelijk in wat ze wel en niet kunnen beloven, komen op tijd, installateurs zijn prettig in de omgang en leveren gedegen professioneel werk af. Prijs is prima. Ik geef eigenlijk nooit reviews, maar deze verdienen ze, vijf sterren.
Claudia Van Der Kolk
Claudia Van Der Kolk
2023-12-31
Voor de tweede keer door ATI Solar zonnepanelen laten plaatsen waar ik ontzettend blij mee ben! Ook is de meterkast uitgebreid met extra groepen voor een kokend waterkraan en inductieplaat. Wederom een prima ervaring en zeer vriendelijke en nette medewerkers over de vloer gehad. Bedankt!
Aad van Elten
Aad van Elten
2023-12-22
Vorige week 12 panelen besteld via de website, deze waren helaas niet leverbaar. Na telefonisch contact, 12 soortgelijke besteld, vandaag bezorgd, netjes verpakt. Top gedaan.