Referenties

"Wiebe Ketelaar"

In mei 2021 geplaatste zonnepanelen: snel geregeld, goede prijs en zeer vlot maar vooral deskundig geïnstalleerd. 5 sterren dank en groet Familie Ketelaar

"Jeanet van Egteren"

Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze zonnepanelen. Vriendelijk personeel en correct in omgang. De 4 mannen waren goed op elkaar ingespeeld, zodat ze ook snel klaar waren. Hartelijk dank.

Jeanet van Egteren

"Nico Woonink"

Goed en betrouwbaar bedrijf, dat scherpe prijzen hanteert. Het personeel werkt netjes en is vriendelijk. Aanrader!

Nico Woonink

"Erik Kogelman"

Goed afgeleverd werk. De heren zijn vriendelijk en overleggen goed wanneer dat nodig is. Montage en afwerking zien er keurig uit! Aanrader.

Erik Kogelman

"Chris van der Burg"

Een betrouwbare leverancier die duidelijk is in wat ze gaan doen en tijdens de uitvoering doen wat er is beloofd. Een snelle afwikkeling m.b.t. aanvraag tot plaatsing. Wij zijn erg tevreden met onze uitbereiding van 9 stuks zonnepanelen. ATI Solar bedankt voor jullie goede service.

Chris van der Burg

"Levering en Installatie Zonnepanelen"

Houdt zich goed aan de afspraken en levert goed en netjes werk

Gabriel

"Hilbert van Dijk"

Vlot geinstalleerd netjes afgewerkt ati doet wat hij zegt

Hilbert van Dijk

"Guido Uljee"

Wat een toppers! Alles volgens afspraak. Meer dan tevreden. Jullie hebben een heel mooi visite kaartje afgegeven. Dank mannen! Gr. Guido

Guido

"Erwin"

Geweldig fijn bedrijf, vriendelijk personeel en denken mee met de klant. Ik heb dit bedrijf ook aangeraden bij kennissen.

Erwin

"John Schrijer"

Prima ervaring met dit bedrijf. Denken mee, plaatsen snel en bieden prima service. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen

John Schrijer

"Frans Witteman"

Vandaag 10 panelen bij mij geïnstalleerd. Om 8 uur begonnen, om 11.00 uur was alles klaar, werkte het en was alles opgeruimd en schoon gemaakt. Ik kan ATI aanbevelen, ze reageren snel, hebben snel een zeer scherpe offerte opgestuurd en alles is boven verwachting verlopen! Niet verder zoeken....

Frans Witteman

"LINDY VAN AMELSFORT"

LINDY VAN AMELSFORT

"Fatih Gunes"

Na maanden lang zoeken en vergelijken kwam ik bij ATI Solar uit IJsselmuiden terecht, Zeer snelle terugkoppeling met een super scherpe offerte. Na akkoord binnen twee weken hebben ze de zonnepanelen geplaatst op een zeer net en vakkundig wijze! Klasse! Zeker een aanrader!

Fatih Gunes

"Laurens Meester"

Mooie afwerking, goede producten, goede prijs, vriendelijk en communicatief!

Laurens Meester

"Harmen Koster"

Ik wou zonnepanelen op mijn dakkapel laten leggen. ATI Solar gaf me 2 verschillende offertes waar ze mee hebben gedacht over de juiste implementatie. Zodra ik mijn keuze had gemaakt stonden ze binnen 2 weken op de stoep en een paar uur later was het hele gebeuren afgerond. Erg snel en het systeem werkt uit de kunst.

Harmen Koster

"Greg Teunissen"

Ik heb na een aanvraag via internet snel een scherpe offerte ontvangen. Aanpassingen zoals ander merk paneel werd snel verwerkt. Binnen 2 weken lagen de panelen op het dak, door 3 mannen verzorgd. Ze werkten snel en netjes en vroegen aantal keer wat we er van vonden en of ze nog wat moesten aanpassen. Een aanrader dus!

greg Teunissen

"Frans Rigterink"

Prima werk geleverd, volgens afspraak en ook nog mooi snel top hoor jongens

Frans Rigterink

"Harmen Kanis"

Harmen Kanis

"Sabrien"

Na meerdere bedrijven vergeleken te hebben had ATI Solar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Kwalitatief goede panelen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Werden professioneel benaderd en er werd met ons mee gedacht welke panelen er voor ons (dak en verbruik) het beste zijn. Vervolgens werden de panelen ook snel geïnstalleerd. Tevens nog een goede uitleg van de bijbehorend app ontvangen. Aanrader!

Sabrien

"Clara Hofstra"

Op mijn vraag om een offerte was ATI Solar het enige bedrijf dat reageerde met een duidelijke offerte compleet met de specificaties van de te gebruiken materialen. Daardoor kon ik de kwaliteit van het materiaal nader beoordelen en het bleek topmateriaal. Ook de prijs bleek zeer scherp. De verdere afhandeling en plaatsing van de zonnepanelen verliepen geheel naar wens; alles is keurig afgewerkt. Ik kan het bedrijf van Jordy Agues dan ook van harte aanbevelen. Jan Hofstra Staphorst

Clara Hofstra

"Marco Parnela"

Prettige communicatie in het voortraject. Professioneel in de uitvoering. Ik kan ATI Solar iedereen aanraden.

Marco Parnela

"Mariska vd Veer"

Mariska vd Veer

"Erwin Blokzijl"

Goede en snelle service en een nette manier van werken. Top gedaan.

Erwin Blokzijl

"Ria Drop"

Topbedrijf! We zijn zeer tevreden!? (

Ria Drop

"miriam soede"

Super fijn bedrijf!

miriam soede

"leo popma"

leo popma

"H. Aarnoudse"

Fam Aarnoudse Augustus 2019 zijn bij ons zonnepanelen geplaatst ,nadat we een duidelijke en een hele concurerende prijs hadden gekregen zijn ze super snel geplaatst en werken goed . We willen dit bedrijf zeker bij U aanbevelen

H. Aarnoudse

"roel scheenstra"

Het blijft altijd afwachten met wat voor bedrijf je in zee gaat. Na wat info hier en daar viel de keus op ATI Solar uit IJsselmuiden Een voltreffer wat ons betreft. Een klein bedrijf met kennis van zaken, een duidelijke offerte en goede vervolg afspraken. Op 11 januari 2020 11 zonnepanelen gemonteerd op onze platte daken en de installatie aangesloten met een extra groep in de meterkast. Netjes en betrouwbaar gewerkt, een aanrader wat de zonnepanelen betreft.. FAM Scheenstra Wolvega... ?

roel scheenstra

"Jacqueline Malestein"

Het was snel en goed geregeld goede uileg over het gebruik vanvde app

Jacqueline Malestein

""

Mich Drop

""

In oktober 2018 zonnepanelen laten plaatsen. We hadden meerdere offertes aangevraagd, maar deze had de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met een duidelijk uitleg waarom er voor bepaalde panelen enz gekozen wordt. Als je er zelf weinig verstand van hebt is dat wel erg prettig als dat gedaan wordt. Alles netjes geregeld en vakkundig geplaatst. Duidelijke communicatie. Na een ruim half jaar was de omvormer kapot. Dit viel binnen de garantie en was heel snel en netjes opgelost.

Peter en Esther Minnema

""

Sander Meuleman

""

In april 2019 hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door ATI Solar. Ons huis staat in een ongunstige zon positie waardoor ik altijd dacht dat zonnepanelen niet het gewenste rendement op zouden leveren. Uiteindelijk toch na een positieve referentie contact opgenomen met ATI Solar met de vraag hoe dit opgelost zou kunnen worden. Binnen 36u kreeg ik een uitgebreid voorstel met een kantelsysteem dat de invalshoek optimaliseert. Uiteindelijk zeer tevreden met de geplaatste panelen en het rendement is tot op heden uitstekend!

Robin van der Kolk

"Zonnepanelen"

De zonnepanelen zijn vakkundig en snel, volgens afspraak geplaatst. Goede service, duidelijke uitleg, en alles mooi aangemeld. Zelf geen werk aan gehad. Ik beveel ze zeker aan.

peterkarelwishmaster

"De Websmid"

Klein maar professioneel bedrijf. Alles goed geregeld! Moderne zonnepanelen geplaatst tegen aantrekkelijk tarief. Nu nog beetje meer zon..

De Websmid

"Enorm bedankt"

Dank voor het plaatsen van de mooie zonnepanel. Top gedaan!

N. Smid

"Bedankt voor de snelle hulp"

Het bedrijf wat eigenlijk mijn zonnepanelen zou komen plaatsen viel uit. Hierdoor zat ik met veel plannen maar toch een leeg dak. Ati Solar heeft mij direct geholpen en kon binnen 3 weken al leveren.

M. Segveld

"Top"

Top bedrijf dit. Ik ben enorm geholpen.

G. Rozema

"Geweldig geholpen"

Ati Solar heeft mij enorm goed geholpen. Ik ben dan ook uitermate tevreden. Toppers!

J. van der Klis

"Goede afspraken prettige manier van uitvoeren"

Goede ervaring gehad met het bedrijf

IVH

"Prima Bedrijf"

Voorbereiding en uitvoering prima verlopen

H.