Referenties

Piet Rodermond
Piet Rodermond
2022-07-18
27 juni jl. zonnepanelen laten leggen door dit bedrijf. Zijn zeer tevreden. Medewerkers netjes en vakkundig. Goed en vakkundig bedrijf.
Dorien Brink
Dorien Brink
2022-07-15
Zeer fijn bedrijf, fijne jongens die zeer netjes en duidelijk volgens afspraak werken. Van begin offerte tot en met het daadwerkelijk leggen goede uitleg en advies. Top gedaan mannen, bedankt en ik ga jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.
Iris Maurer
Iris Maurer
2022-07-13
Vandaag zijn de zonnepanelen geplaatst. Top service. Zowel in het maken van de afspraak, offerte e.d. Alles heel duidelijk. Vandaag ook alles top geleverd. Keurig gewerkt. Zeer vriendelijke monteurs. Leggen alles ook heel goed uit. Zoeken naar de beste mogelijkheden. Nemen zelfs al het afval mee. En per direct je eigen stroom opwekken. Kortom dit bedrijf kan ik aanbevelen.
Peter Ravestein
Peter Ravestein
2022-07-12
Compliment voor verpakking en bezorging van mijn 2 bestelde zonnepanelen. Bedrijf komt de afspraken goed na.😆
Dirk-Jan Beens
Dirk-Jan Beens
2022-07-08
Zeker een aanrader, goede en duidelijk communicatie. De monteurs die de zonnepanelen hebben geplaatst zijn echte vakmensen en denken ook volledig mee! Wanneer u zonnepanelen nodig heeft is ATI Solar het adres!
Jonathan Vosselman
Jonathan Vosselman
2022-07-07
Wij hebben in 2022 ons zonnepanelensysteem door ATI Solar aan laten leggen. Het is ontzettend prettig samenwerken met deze organisatie. Korte lijnen waarin je gelijk adequaat te woord wordt gestaan. Mannen die denken in oplossingen en samen voor het beste resultaat voor de klant gaan. Werkplek wordt keurig op orde gehouden en alles is aan het einde keurig schoon en opgeruimd opgeleverd. Ook de nazorg is prima geregeld!
Gerrit van Velsen
Gerrit van Velsen
2022-07-05
Zeer tevreden over onze aankoop van zonnepanelen bij ATI Solar. Van de offerte aanvraag tot de uiteindelijke oplevering van het systeem is alles soepel en duidelijk verlopen. De installateurs zijn in dienst van ATI Solar en zijn een prima visitekaartje voor het bedrijf. Ze werken snel en netjes. Echte vaklui.
Herman de Vries
Herman de Vries
2022-06-21
Goed geholpen alles via de mail en als je ergens niet uitkomt dan even een telefoontje en je wordt vriendelijk te woordt gestaan. Voor de monteurs kan ik alleen maar positief zijn, wat je ze ook vraagt ze leggen alles uit en de panelen zijn zeer netjes gemonteerd.
Sabien Hendriks
Sabien Hendriks
2022-06-16
Hele plezierige ervaring met dit bedrijf. Erg tevreden over het resultaat. Zeker een aanrader om hier je panelen te bestellen.