Enphase IQ7+ micro omvormer

Enphase IQ7+ micro-omvormer

De IQ7+ Microinverter (IQ7+) is een innovatieve micro-omvormer ontwikkeld door Enphase Energy. Deze micro-omvormer maakt deel uit van de Enphase IQ-serie en staat bekend om zijn geavanceerde technologie en betrouwbaarheid in zonne-energie-installaties.

€ 115,99
€ 105,00
Exclusief belasting

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
18 1% Up to € 18,90

  • Uit voorraad leverbaar
  • Scherpe prijzen exclusief BTW
  • Levertijd binnen 5 werkdagen

Belangrijke kenmerken van de Enphase IQ7+ omvatten:

• Grid-Onafhankelijkheid: Een opmerkelijke eigenschap van de Enphase IQ7+ is zijn mogelijkheid om te functioneren tijdens stroomuitval. Dit betekent dat zelfs bij een storing in het elektriciteitsnet de zonne-energie-installatie kan blijven werken, wat voordelen biedt voor huishoudens en bedrijven die op zoek zijn naar energieonafhankelijkheid.

• Hoge Betrouwbaarheid: Enphase staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare micro-omvormertechnologie. De Enphase IQ7+ is ontworpen met duurzame componenten en geavanceerde functies om consistente en efficiënte prestaties te leveren gedurende de levensduur van het systeem.

• Flexibele Installatie: Micro-omvormers zoals de Enphase IQ7+ bieden meer flexibiliteit bij installatie in vergelijking met stringomvormers. Doordat elke micro-omvormer aan één zonnepaneel is gekoppeld, kunnen schaduwproblemen en paneelmismatch effectief worden aangepakt, wat resulteert in een hogere energieopbrengst.

• Geavanceerde Monitoring: De Enphase IQ7+ biedt uitgebreide monitoringmogelijkheden via het Enphase Enlighten-platform. Dit stelt gebruikers in staat om de prestaties van hun zonne-energiesysteem in realtime te volgen en eventuele problemen snel te identificeren en op te lossen.

• Toekomstbestendigheid: Net als andere producten van Enphase is de IQ7+ ontworpen met toekomstige ontwikkelingen in gedachten. Het systeem is compatibel met mogelijke upgrades en integratie met andere slimme energieoplossingen, waardoor het een duurzame keuze is voor zonne-energie-installaties.

Kortom, de Enphase IQ8 Microinverter (IQ7+) biedt geavanceerde functionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit, waardoor het een populaire keuze is voor zowel residentiële als commerciële zonne-energieprojecten.
Als onderdeel van het Enphase Energy System kunnen IQ7+-micro-omvormers worden geïntegreerd met de Enphase IQ Battery, Enphase IQ Gateway en de monitoring- en analysesoftware van de Enphase App.

Eigenschappen Enphase IQ7+-micro-omvormer:

Maximaal vermogen: 295VA met 230V ~AC
Europese gewogen efficiëntie van 96,5%
Lichtgewicht en compact 
Gepatenteerde Burst Mode technologie zorgt voor een hogere energieproductie
Laagspanning DC en Rapid Shutdown voor ultieme brandveiligheid
Snellere firmware upgrades dankzij nieuwe geïntegreerde circuittechnologie

Datasheet Enphase IQ7+ micro omvormers

Installatiehandleiding Enphase IQ7+ micro omvormers

 

Merk
Enphase
Referentie
Enphase IQ7+
Afmeting
212 x 172 x 30 mm
Garantie
25 jaar
Gewicht
1,08 kg
Op voorraad
292 Items
Google beoordeling
4,9
Gebaseerd op 258 recensies